TravelDEET – 40% – spray 60ml

TravelDeet beschermt de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, zandvliegen en teken. Het actieve bestanddeel in Travel- Deet is…

Artikelnummer: TS0206 Categorieën: , ,

Beschrijving

TravelDeet beschermt de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, zandvliegen en teken. Het actieve bestanddeel in Travel-
Deet is Diethyl-m-toluamide (DEET). TravelDeet is leverbaar in verschillende samenstellingen: gel met 30% deet en spray met 40% en 50% deet. Deze is extra krachtig voor een langdurige bescherming tot 10 uur.

De DEET 40% is nu ook verkrijgbaar in een XL fles van 200ml. Deze fles is ideaal voor gebruik door de gehele familie en/ of tijdens lange vakanties . Omdat deze fles ook ondersteboven gebruikt kan worden is de deet nog makkelijker aan te brengen op de lager gelegen delen van de te behandelen huid (kuiten, enkels, voeten).

Insecten kunnen diverse ziekten overdragen. Te denken valt aan malaria, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts. Belangrijk is om u, zowel overdag als ’s avonds, te beschermen tegen insectenbeten door het gebruik van een anti-muggenmiddel, beschermende kleding en een klamboe.

Extra informatie

Gewicht 60 g
Kleur

Wit