Klamboe – Multi style – Extra Fine Mesh – 1000 holes mesh – 1 persoons

Multifunctionele 1 persoons klamboe gemaakt van extreem fijn mesh, wat zelfs de kleinste insect of mug weghoudt. Dit High Density Mesh (>…

Artikelnummer: TS0218 Categorieën: , ,

Beschrijving

Multifunctionele 1 persoons klamboe gemaakt van extreem fijn mesh, wat zelfs de kleinste insect of mug weghoudt. Dit High Density Mesh (> 1.000 holes/inch²) is het beste alternatief voor chemisch behandelde netten, het beschermt u tegen bijna alle soorten stekende muggen en insecten. Het net kan in 3 verschillende manieren opgehangen worden, dus altijd een voor elke situatie.

TravelSafe biedt een complete serie klamboes. Voor iedere categorie reiziger heeft TravelSafe de passende klamboe. Gaat u naar de tropen, kies dan altijd voor de tropical klamboe, Blijft u binnen Europa kies dan voor de basic klamboe en wanneer u richting Scandinavie/ Schotland reist, kies dan voor een klamboe met extra fijne mesh. Alle netten van TravelSafe voldoen aan de hoogste kwaliteits eisen, zijn rond-om gesloten, Hebben een fijne mesh en bepaalde modellen zijn tevens voorzien van extra stevige instopstrook. Het unieke kleurcoderingssysteem maakt de keuze voor u eenvoudig. Alle netten verpakt in blauwe hoezen zijn de basic klamboes te gebruiken in Europa, de netten verpakt in groene hoezen zijn extra fijnmazig en beschermen u tegen de allerkleinste insecten zoals de midges, welke voorkomen in Scandinavie/Schotland. De netten verpakt in oranje hoezen zijn speciaal voor gebruik in de tropen.

Afmeting: 225 x 120 x 150 cm
Gewicht: 485 gr
materiaal: > 1000 holes per inch² (knutten safe!)

 

Extra informatie

Gewicht 485 g
Kleur

Wit

Materiaal

Polyester HD mesh