Klamboe – Pop Out – Extra Fine Mesh – 1000 holes mesh – 2 persoons

2 persoons muggennet gemaakt van een zeer fijnmazig mesh en voorzien van het handige pop-out systeem. Dit High Density Mesh (> 1.000…

Artikelnummer: TS0226 Categorieën: , ,

Beschrijving

2 persoons muggennet gemaakt van een zeer fijnmazig mesh en voorzien van het handige pop-out systeem. Dit High Density Mesh (> 1.000 holes/inch²) is het beste alternatief voor chemische behandelde netten, het beschermt u tegen bijna alle soorten stekende muggen en insecten. Dit piramide model klamboe is voorzien van een pop-out systeem en wordt geleverde incl. ophangkit (schroefhaak en touw).

TravelSafe biedt een complete serie klamboes. Voor iedere categorie reiziger heeft TravelSafe de passende klamboe. Gaat u naar de tropen, kies dan altijd voor de tropical klamboe, Blijft u binnen Europa kies dan voor de basic klamboe en wanneer u richting Scandinavie/ Schotland reist, kies dan voor een klamboe met extra fijne mesh. Alle netten van TravelSafe voldoen aan de hoogste kwaliteits eisen, zijn rond-om gesloten, Hebben een fijne mesh en bepaalde modellen zijn tevens voorzien van extra stevige instopstrook. Het unieke kleurcoderingssysteem maakt de keuze voor u eenvoudig. Alle netten verpakt in blauwe hoezen zijn de basic klamboes te gebruiken in Europa, de netten verpakt in groene hoezen zijn extra fijnmazig en beschermen u tegen de allerkleinste insecten zoals de midges, welke voorkomen in Scandinavie/Schotland. De netten verpakt in oranje hoezen zijn speciaal voor gebruik in de tropen.

Afmeting: 1250 x 280 cm
Gewicht: 1125 gr. 
Materiaal: > 1000 holes per inch², 100% HD Polyester (Knutten safe!)

Extra informatie

Gewicht 1125 g
Kleur

Wit

Materiaal

Polyester mesh