Travel Bag JFK20 – 40 liter – Handbagage

Een Travelbag voor de veeleisende reiziger. Deze trolley is geschikt als handbagage en tot in detail uitgewerkt en vervaardigd van de beste materialen. De trolley…

Artikelnummer: TS2101.0001 Categorieën: , ,

TS2101

Beschrijving

Een Travelbag voor de veeleisende reiziger. Deze trolley is geschikt als handbagage en tot in detail uitgewerkt en vervaardigd van de beste materialen. De trolley heeft 2 compartimenten. De toegang tot deze compartimenten is afsluitbaar door middel van het bijgeleverde TSA slot welke inmiddels verplicht is voor USA en Canada. Het hoofdcompartiment is voorzien van brede bagageriemen met mesh pockets, deze zorgen ervoor dat de inhoud van dit vak op zijn plaats blijft. Het kleine compartiment is ideaal voor het opbergen van de wat kleinere artikelen en heeft ook nog een zogenaamd ”geheim” documentenvak. De voorzijde van de tas heeft 2 extra pockets met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van uw reisdocumenten, boeken, tijdschriften, krant en alles wat u direct bij de hand moet hebben gedurende uw reis.

De tas heeft een kwalitatief hoogwaardig trolley systeem voorzien van een aluminium uittrekstang en goed gelagerde wieltjes.

Afmetingen:  34 x 17 x 50 cm (geschikt als handbagage)
Inhoud:         ± 40 liter
Gewicht:        2250 g
Materiaal:      900D pearl poly pu – 1680D poly pu
Kleur:             Zwart

Extra informatie

Gewicht 2550 g
Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester