Bike Kit – EHBO-kit

De Bike-kit is een handige set voor de frequente, sportieve fietser en mountainbiker. Dankzij het handige ontwerp kan het tasje zo aan…

Artikelnummer: TS12 Categorieën: ,

Beschrijving

De Bike-kit is een handige set voor de frequente, sportieve fietser en mountainbiker. Dankzij het handige ontwerp kan het tasje zo aan de stang van de fiets worden bevestigd. De set bevat naast de basis EHBO-materialen o.a. een scrub brush om het vuil uit een schaafwond te “borstelen”, een eye-wash en hechtpleisters.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   15 x 22 x 7 cm
Gewicht:         413 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        48

Extra informatie

Gewicht 445 g
Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester