Globe Tour -EHBO-kit

Deze EHBO- kit is geschikt voor alle soorten reizen en/of outdoor activiteiten en is zeer compleet. De inhoud bestaat uit EHBO-artikelen (56…

SKU: TS0513 Categories: ,

Description

Deze EHBO- kit is geschikt voor alle soorten reizen en/of outdoor activiteiten en is zeer compleet. De inhoud bestaat uit EHBO-artikelen (56 stuks) welke je eventueel nodig zou kunnen hebben tijdens je reis. Verschillende soorten verband, pleisters, een schaar, een bloed lancet etc. The Globe Tour is een nieuw ontworpen kit gemaakt van een sterk en slijtvast polyester met veel verschillende transparante vakken (10x) en een groot vak met ritssluiting. De transparante vakken maken het zeer eenvoudig om de items die u snel nodig heeft in een keer te vinden. De achterzijde van de kit heeft versterkte bevestiging-patches zodat je hem eenvoudig aan je rugzak of riem kunt bevestigen.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) First Aid Kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   18 x 12 x 5,5 cm
Gewicht:         453 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        57

Additional information

Weight 350 g
Kleur

Rood

Materiaal

Polyester