First Aid Kit Globe – Scout

Compacte First Aid kit van Travelsafe met de basic ingrediënten, ideaal voor korte en eenvoudige outdoor (scout) activiteiten of dagelijks gebruik. The…

Artikelnummer: TS0512 Categorieën: ,

Beschrijving

Compacte First Aid kit van Travelsafe met de basic ingrediënten, ideaal voor korte en eenvoudige outdoor (scout) activiteiten of dagelijks gebruik. The Globe Scout kit is verpakt in een nieuw ontworpen tasje gemaakt van een sterk en slijtvast polyester met 2 transparante steekvakken. De transparante insteek vakjes maken het zeer eenvoudig om de items die u nodig hebt snel te vinden. De achterzijde van de kit is voorzien van een speciale patch, zodat u de kit eenvoudig kunt bevestigen aan rugzak of riem.

 

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u heeft. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe/rode) First Aid Kit. Een (oranje/fluor gele) steriele kit is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Extra informatie

Gewicht 67 g
Kleur

Rood

Materiaal

Polyester