Globe World Tour – EHBO-kit

Deze EHBO-set is geschikt voor de hele familie of voor groepen. Ideaal om mee te nemen op kampeertochten. De kit is zeer…

Artikelnummer: TS0521 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze EHBO-set is geschikt voor de hele familie of voor groepen. Ideaal om mee te nemen op kampeertochten. De kit is zeer uitgebreid met o.a. EHBO-artikelen, een reddingsdeken, een digitale thermometer, een beademingsmasker en zelfs een tekentang.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   14 x 24 x 8 cm
Gewicht:         711 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        73

Extra informatie

Gewicht 590 g
Kleur

Rood

Materiaal

Polyester