Globe Runner – EHBO-kit

Een kleine en compacte EHBO-kit voor wandelaars. De set heeft een speciale patch aan de achterkant voor bevestiging aan uw riem of…

Artikelnummer: TS0520 Categorieën: ,

Beschrijving

Een kleine en compacte EHBO-kit voor wandelaars. De set heeft een speciale patch aan de achterkant voor bevestiging aan uw riem of rugzak. De Runner bevat de basic EHBO-items zoals verband, pleisters, een hechtpleister, maar ook blarenpleisters, bloedlancets en alcoholdoekjes die tijdens een wandeling nodig zijn bij mogelijk letsel aan voeten of enkels.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   10 x 12,5 x 6,5 cm
Gewicht:         168 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        25

Extra informatie

Gewicht 160 g
Kleur

Rood