Walking Kit – EHBO-kit

De Walking-kit is een compacte en kleine set met EHBO-artikelen, afgestemd op de wandelaar. Deze kit bevat verbandmiddelen die nodig zijn bij…

Artikelnummer: TS07 Categorieën: ,

Beschrijving

De Walking-kit is een compacte en kleine set met EHBO-artikelen, afgestemd op de wandelaar. Deze kit bevat verbandmiddelen die nodig zijn bij mogelijke blessures aan de voet en/of enkel. Het tasje is makkelijk te bevestigen aan uw broeksriem maar neemt ook in de rugzak weinig ruimte in beslag.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   9 x 12 x 5 cm
Gewicht:         112 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        15

Extra informatie

Gewicht 145 g
Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester