Leech proof Socks – Bloedzuigerwerend

Bloedzuigers zijn over de hele wereld te vinden. Vooral in plantenrijk, stilstaand of licht stromend water tot een halve meter diepte en…

Artikelnummer: TS0446.2741 Categorieën: ,

TS0446

Beschrijving

Bloedzuigers zijn over de hele wereld te vinden. Vooral in plantenrijk, stilstaand of licht stromend water tot een halve meter diepte en zelfs op de vochtige bosbodem. Wanneer u wandeltochten door de jungle gaat maken, is de kans groot dat u met deze bloeddorstige beestjes in aanraking komt. Bloedzuigers bijten zich voornamelijk vast op de enkels en onderbenen en bijten door normale sokken heen. Deze beten jeuken erg en kunnen gaan infecteren met name in een tropische omgeving. De TravelSafe Anti Bloedzuiger-/ teken Sokken zijn onmisbaar in uw tropenuitrusting. De sokken helpen u om deze lastige beten te voorkomen. One size fits all!

Insecten kunnen diverse ziekten overdragen. Te denken valt aan malaria, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts. Belangrijk is om u, zowel overdag als ’s avonds, te beschermen tegen insectenbeten door het gebruik van een anti-muggenmiddel, beschermende kleding en een klamboe.

Afmetingen:  One size
Gewicht:        90 g
Materiaal:      Polyester/Polykatoen

Extra informatie

Gewicht 90 g
Kleur

Groen

Materiaal

Polycotton