Klamboe – Pop Out – Extra Fine Mesh – 1000 holes mesh – 1/2 persoons

1- tot 2-persoons muggennet gemaakt van een zeer fijnmazig mesh en voorzien van het handige pop-out systeem. Dit High Density Mesh (>…

Artikelnummer: TS0225 Categorieën: , ,

Beschrijving

1- tot 2-persoons muggennet gemaakt van een zeer fijnmazig mesh en voorzien van het handige pop-out systeem. Dit High Density Mesh (> 1.000 gaatjes/inch²) is het beste alternatief voor chemische behandelde netten en beschermt u tegen bijna alle soorten stekende muggen en insecten. Dit piramide model klamboe is voorzien van een pop-out systeem en wordt geleverd incl. ophangkit (schroefhaak en touw).

TravelSafe biedt een complete serie klamboes. Voor iedere categorie reiziger heeft TravelSafe de passende klamboe. Gaat u naar de tropen, kies dan altijd voor de tropical klamboe. Blijft u binnen Europa kies dan voor de basic klamboe en wanneer u richting Scandinavië of Schotland reist, kies dan voor een klamboe met extra fijne mesh. Alle netten van TravelSafe voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn rondom gesloten, hebben een fijne mesh en bepaalde modellen zijn tevens voorzien van een extra stevige instopstrook. Het unieke kleurcoderingssysteem maakt de keuze voor u eenvoudig. Alle netten verpakt in blauwe hoezen zijn de basic klamboes die zijn te gebruiken in Europa, de netten verpakt in groene hoezen zijn extra fijnmazig en beschermen u tegen de allerkleinste insecten zoals midges, kleine steekvliegjes, welke voorkomen in Scandinavië/Schotland. De netten verpakt in oranje hoezen zijn speciaal voor gebruik in de tropen.

Afmetingen: 800 x 240 cm
Gewicht:       780 g
Materiaal:     Polyester / HD Mesh (Knutten-werend)
Personen:     1-2 personen
Dichtheid:    >1000 gaatjes/inch²

 

Extra informatie

Gewicht 780 g
Kleur

Wit

Materiaal

Polyester mesh