Sunprotect – Zonnebrandcrème Factor 20

De Sunprotect van TravelSafe maakt gebruik van een revolutionaire en nieuwe techniek om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van…

SKU: TS71 Categories: ,

Description

De Sunprotect van TravelSafe maakt gebruik van een revolutionaire en nieuwe techniek om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zonnestralen. Deze zonnebrandcrème is op basis van liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de crème geheel in de huid wordt opgenomen en niet als een ”film” op de huid blijft liggen zoals andere zonnecrèmes. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken bij actieve buitensporten in warme landen. De zonnebrandcrème is ontwikkeld in de Zwitserse Alpen, waardoor hij ook prima te gebruiken is in de kou op wintersport in de bergen. De zonnebrandcrème van TravelSafe is sweatproof, waterproof en zelfs rubproof! Dat wil zeggen, dat deze ook zijn beschermende werking behoudt nadat u zich bijvoorbeeld afdroogt na het zwemmen.

De Sunprotect factor 20 is geschikt voor huidtype 3. Dit huidtype verbrand zelden en wordt gemakkelijk bruin. Het betreft vaak een licht getinte huid, donkerblonde tot bruine haren en vaak donkere ogen.

Inhoud:     75 ml
SPF:           20
Huidtype:  3

Additional information

Weight 80 g
Kleur

Wit

Materiaal

creme