EHBO Sets

EHBO-sets

TravelSafe biedt een ruim assortiment van EHBO-sets in blauwe verpakking. Ze zijn voorzien van standaard eerstehulpmiddelen, zoals verband, pleisters, gaasjes, hechtstrips enzovoort. De kits zijn tevens voorzien van het instructieboekje ‘Wat te doen bij verwondingen?’.

TravelSafe heeft verschillende EHBO-sets. Gaat u alleen of met het gezin? Wordt het een weekendtrip in Europa of een lange reis naar een tropische bestemming? TravelSafe zorgt ervoor dat u de juiste spullen meeneemt.

Steriele kits

Steriele en combikits hebben een oranje verpakking, en zijn voorzien van steriele artikelen zoals naalden, spuiten, hechtmateriaal enzovoort. De kits zijn voorzien van een artsenverklaring.

TravelSafe heeft naast de gevulde EHBO-sets en steriele sets ook de lege EHBO tassen, waar u al uw EHBO materiaal geordend bij elkaar kunt houden. Met deze tassen kunt u uw set helemaal zelf samenstellen. Tot slot, gaat u naar een bestemming waar de hygiëne te wensen overlaat of naar een risicogebied voor Hepatitis B of Aids, neem dan uw eigen (steriele) spuiten en naalden mee!