Insectwerende kleding

Insectwerende kleding

Niets verstoort een outdooractiviteit langs waterkant, moeras of toendra zo snel als vervelende stekende muggen, vliegen en/of andere insecten. Ze verstoren uw reis en zorgen voor irritatie, allergische reacties en zelfs medische problemen. Met insectwerende kleding en hoofddeksels van TravelSafe bent u optimaal beschermd. De modieuze en neutrale cap kunt u op een normale manier dragen, en biedt in een handomdraai als bescherming tegen alle stekende en bijtende insecten. En moet ook uw nek beschermd zijn, draag dan een netcap, een pet die gemakkelijk in maat te verstellen is met een klittebandsluiting achterop. Verder biedt TravelSafe een comfortabele, lichtgewicht hoofdklamboe. Ideaal bij jungletochten en waterrijke gebieden.

En met insectenwerende kleding in de vorm van een muskietenjack (Bug Proof Jacket), vervaardigd van een fijnmazige mesh, zijn niet alleen uw romp maar ook hoofd en nek optimaal beschermd tegen stekende muggen, vliegen en/of andere insecten. Wilt u insectenvrij in de buitenlucht overnachten? Denk dan aan TravelSafe insectenwerende kleding in de vorm van een pillow net. Het beschermt u tegen verschillende insecten. Het net is goed afsluitbaar met verstelbaar elastiek aan de onderkant. Een klein compact product, ideaal voor de backpacker.

Na de beet.

Neem vóór uw reis altijd contact op met een Travel Clinic. Daar krijgt u het beste advies over vaccinaties, juiste/actuele reisinformatie en TravelSafe-artikelen voor het land waar u naartoe gaat. Bent u tóch gebeten of gestoken, gebruik dan Bite Relief Lotion om klachten zoals jeuk te laten verdwijnen.

insectwerende kleding
insectwerende kleding

Insectwerende kleding | Verzachting bij insectenbeet | Bescherming tegen insectenbeet