Basic Bag Plus – EHBO-kit

Deze Basic Plus EHBO-kit is uitgebreider dan de standaard Globe Basic-kit (TS0516). Er zitten een aantal extra verbandmaterialen bij, zoals o.a. wondsnelverband,…

Artikelnummer: TS011 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Basic Plus EHBO-kit is uitgebreider dan de standaard Globe Basic-kit (TS0516). Er zitten een aantal extra verbandmaterialen bij, zoals o.a. wondsnelverband, witte watten en een groter elastisch hydrofiel windsel.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   12 x 18 x 7 cm
Gewicht:         343 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        39

 

Extra informatie

Gewicht 330 g
Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester