Explorer Kit – EHBO-kit

Kiest u voor een reis onder primitieve omstandigheden, denk dan aan deze zeer uitgebreide kit. Deze set is stofdicht en waterproof, dus…

Artikelnummer: TS08 Categorieën: ,

Beschrijving

Kiest u voor een reis onder primitieve omstandigheden, denk dan aan deze zeer uitgebreide kit. Deze set is stofdicht en waterproof, dus ook voor boot of kanotochten erg geschikt en bevat naast een groot assortiment verband- en verzorgingsartikelen tevens een reddingsdeken en beademingsmasker.

Indien u door omstandigheden niet direct kunt beschikken over adequate medische hulp, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u goede spullen bij u hebt. Voor elke reisbestemming of activiteit is er een compacte en gebruiksvriendelijke eerste hulp kit ontwikkeld, waar nodig compleet met artsenverklaring. Gaat u op reis naar een land zonder risico op Hepatitis B/HIV, dit zijn met name de landen in Europa, dan volstaat een (blauwe-rode) EHBO-kit. Een steriele kit (oranje-fluor gele) is absoluut aan te raden als u landen bezoekt met een risico op Hepatitis B/HIV. Te denken valt aan Afrika, Zuid-Amerika en Azië, kortom de (sub)tropen.

Afmetingen:   20 x 23 x 7 cm
Gewicht:         535 g
Materiaal:       Polyester
Artikelen:        58

 

Extra informatie

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester